Valutor:
Sverige
  Logga in  /   Skapa konto   /   Kundkorg (0)

Frakt & Retur


Sändningspolitik

1. Please bekräftar din sändnings tilltalar innan du betalar för det; Vänligen lämna ditt telefonnummer och ett giltigt och vanligaste använda e-postadress för oss att kontakta dig om det är något fel med din beställning.

2. Det kan ta 24 till 48 timmar för att bearbeta. När din beställning har skickats, kommer ett e-postmeddelande med spårningsnummer skickas till din e-rutan ..

3. För vissa speciella stilar av skor, om skräddarsy, det kommer att ta minst 10 arbetsdagar för att producera dem efter att vi fått din framgångsrika ordning så det kommer att kosta om några veckor helt för dig att få skorna. Observera att om du bor i de mer landsbygden kan det ta längre tid. Internationella order kan hållas upp av tullen, tyvärr dessa förseningar ligger utanför vår kontroll och vi erbjuder ingen hjälp och ingen ersättning i dessa frågor. Hoppas du kan förstå.

Betalning & Retur

Vid beställning måste din faktureringsadress motsvara adressen till ditt kreditkort annars kommer vi inte att kunna behandla din beställning.

Alla transaktioner är säkrade. Vår hemsida är försedd med ett SSL-kryptering för att skydda personuppgifter och betalningsuppgifter.

Återgång politik

För att få ett godkännande för retur, vänligen kontakta oss. Objektet måste gås tillbaka i ursprungligt skick och förpackningar. Försäljning varor måste returneras inom 30 dagar från leveransdatum. Du kommer att återbetalas på det kreditkort som användes för inköp.

VÄNLIGEN NOTERA:

Om du vill återgå dina skor, vänligen kontakta vår kundtjänst inom tre dagar, då du mottog varan. Ange ditt namn, order e-post och ordernummer när du kontaktar vår kundtjänst.

Vänligen notera:

1) Alla returer måste bära returfrakten och är föremål för en 30% utsättning avgift.

2) Alla avbokningar är föremål för en 15% expeditionsavgift.

3) Orsaken till avkastning som orsakats av dig själv (t.ex. storlek, färg du väljer), kan inte godtas. 4) Leveransavgift för avkastning betalas av kunden.

5) Vissa stilar är anpassade av fabriken och på grund av skillnader partier kan det finnas små skillnader från de bilder som visas på vår webbplats.

Copyright © 2019 www.rimbouy.se. Powered by Nike Presto
Du har IP-adress: 34.229.97.16     Nike Stad Brun Adidas utbildare